Feel Me facesitting You!

How would it feel to be under my heels or having the weight of my bum in your face?
Enjoy my curved body and new sky high thigh hug boots on video in the meanwhile..

Session preperations today.
Seeing my long time loved client for some exploration.

Jag älskar mitt dominaliv i Stockholm. I diskretion och klass, på hög professionell nivå, anstränga mig för att bemöta den andres drömmar och fantasier. Och att möta mig själv, välja ut dem jag vill jobba med. Sortera ut dem och det som av olika anledningar bara duger energi, istället för att ha tvekande och ofrivilliga eller frivilliga enegitjuvar som faktiskt inte vågar eller egentligen vill möta mig, märker jag hur min energi kan riktas bort från ändlöst chattande till verkliga givande sessioner irl.
Utforskar och hjälper människor över deras gränser, läker dem, stillar deras nyfikenhet, låter dem slappna av, vara precis så unika de vill vara, för en dialog med mig själv parallellt med min klient, vad som ska ske och vad som sker, verbalt energetiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *