Dominaoutfits & självklart rumpa

Som utlovat och tänkt.
Dagens lackrumpa denna gång.
Min kroppsnära lackdräkt slickar verkligen min kropp och min rumpa ser enorm ut för min kropps storlek. Älskar mina lårhöga lackatövlar som jag inte haft på mig på ett tag.
Jag har börjat dominera mer än jag
strippar och mer eleganta stilettklackar efterfrågas inom dominans och bdsm utlevnad men så fint när de bägge världarna kan få mötas.

En av mina privata klienter har just önskat mer outfitsvideos efter vår lyckade play session och jag blev så glad när flera här inne på viplistan efterfrågade ännu mer rumpa & just uniformer. Tack för uppmärksamheten och kärleken.
Provar lägga ut lite olika outfits och ser hur de tas.

Har ju taggat ner rejält på sminkade dagar och kör inte filter på mitt material när jag spelar in content.
För mig hade det nog känts mer intressant att köpa animerat "perfekt" content än att titta på olika tjejer som ser likadana ut pga olika filter på sina lurar. Så jag provar min nya grej som ren trots till tendenser jag s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *